Vul hier uw gegevens in en wij laten u zien dat u ook bovenaan in Google komt

Ben jij als ondernemer op zoek naar een toppositie in Google? Vul hier uw gegevens in en wij laten u het resultaat zien.

privacy Wij respecteren uw privacy

Deze test is 100% gratis en duurt 30 dagen, zonder enige verplichting

Wat zeggen onze klanten

Een tijdje geleden kwam ik op FB een berichtje tegen van ‘GewoonRanken’, aangezien ik op dat moment erg druk was met vindbaarheid was ik toch wel nieuwsgierig of Martin mij kon helpen.
Hij bood mij aan om gratis een test te doen: 30 dagen lang  proberen om bovenaan te komen met het zoekwoord ’Patroontegels’.  Na een paar weken zagen we al resultaat en nu kan ik je zeggen dat we op nr. 1 staan! Dus het werkt en daar zijn we heel bij mee. Het geeft rust in de tent als je weet dat je goed gevonden wordt, nu kan ik mij ook meer richten op de zaken waar ik echt verstand van heb en dat is hele mooie tegels verkopen! Ik beveel ‘GewoonRanken’ aan iedereen aan,  behalve natuurlijk aan mijn tegelconcurrenten. 😉

Met een vriendelijke groet,

Dave.

Dave Blaak, TegelsVanToen.nu

Ik zag een oproepje van Martin Vellinga. Omdat we al een behoorlijke tijd Facebook vrienden zijn besloot ik te reageren. Hij wilde weten of ik mijn website binnen een maand de top 10 positie van google binnen wilde krijgen. Dat wilde ik natuurlijk wel.
Nou bleek mijn site niet genoeg ge-optimaliseerd te zijn om dat te kunnen bereiken. Dus hij was direct eerlijk in de haalbaarheid en beloofde me geen gouden bergen. Wat veel grote rankingbedrijven in het verleden wel deden toen ik nog veel betaalde voor ranking posities.
Martin ging de uitdaging aan om mijn pagina https://tinekerensen.nl/ondernemerscoach/ binnen een maand zo hoog mogelijk te krijgen. Bij voorkeur binnen de top 10. Binnen 3 weken stond die al in de top 10 van google en inmiddels stijgt het aantal bezoekers significant.
Heel indrukwekkend hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen. Tegenwoordig is het niet meer zo simpel om pagina's binnen enkele weken in de top 10 te krijgen.
Dankjewel Martin.

Tineke Rensen, PowerEvents en PowerfulBusinessAcademy